torsdag 19 mars 2009

Prinsessan Moa


Igår var vi på en föreläsning med Sören Olsson han pratade om sin son Prins Annorlunda. Moa satt alldeles tyst en hel timma och bara lyssnade. När hon kom hem till pappa Anders så berättade hon att hon hade lyssnat på Anders. Sören han pratade ju mycket om sin kusin och kollega Anders (som han skriver böcker tillsammans med). Bert och Sune ni känner säkert till. Moa visade stolt upp sin nya bok Sören skrivit "Till värdens bästa prinsessan Moa Kram" Har lyssnat på Sören för många år sedan tror det var 1992 tänk vad han hade utvecklats som människa. Tänk vad jag har utvecklats som människa också. Imorgon åker jag till ett av mina nätverk. Då har jag massor av energi med mig hem sedan skall jag dela med mig till andra. Snart får jag lägga mig tågtaxin kommer redan 05.30. På lördag firar vi World Down Syndrome Day för tredje gången. Moas kusin Lisa föddes för tre år sedan så vi har två saker att fira. Moa och jag tar en heldag i Stockholm och hälsar på kusinen.

söndag 15 mars 2009

Ny energi!

Ja, så har jag varit och laddat mina batteri igen. Vidareutbildning i fredags hos Iréne Johansson. Denna gång var temat bland annat Utbyggd grammatik. Vad härligt det var att träffa några av mina kollegor igen från Handledarutbildningen. Det var första gången vi träffades efter att vi fick våra Certifikat. I lördags var jag i Forshaga Nätverk Värmland och Karlstadmodellen AB anordnade "En dag i möjligheternas tecken" härligt att lyssna till Pär Johansson (grundaren till Glada Hudikteatern) www.parj.se och Iréne Johansson (grundaren till Karlstadmodellen) www.karlstadmodellen.se sedan fick jag än en gång möjlighet att lyssna på Linda och Filip när dom berättade om Xerxes skolgång i Alabama (USA) www.appelklyftig.com
Idag har jag och sambon varit ute och provkört ett par bilar. Mitsubishi Colt och en riktigt kult bil FIAT 500. Hade ju redan blivit kär i en bil men den är alldeles för dyr. Toyota Prius (Elhybrid). Att sätta sig i FIAT var att ta sig tillbaka på 1970 -talet riktigt kult bil.