lördag 10 april 2010

Duktig!

Idag har jag varit riktigt duktigt! Har bytt alla gardiner och satt upp nya. Valde att bara sätta upp ljus färger. Påsken är bortstädad och nu är det bara våren vi väntar på. Men den kommer till oss först på onsdag. Men på måndag kommer en ny matkasse från Linas. Det ser intressant ut tycker jag. Vi har sedan januari köpt Linas Matkasse var fjortonde dag. Kamutsallad, Chévre fylld Lövbiff och Lady och Lufsen spagetti .... nära av maträtterna. Vi har blivit besvikna på en middag annars har det varit ok! Vi har ätit Våfflor med rårörda bär hallon, jordgubbar och blåbär. Vi har nästan slutat att köpa sylt det innenhåller så mycket annat än sylt. Hade hoppats på en solig och varm helg men så blev det inte jag undviker nog att gå ut idag.

onsdag 7 april 2010

Energi


Idag har jag fyllt på min energi. Sedan sex år har jag en grupp vuxna personer med olika behov. Alla jobbar på olika arbetsplatser. Vi träffas i studiecirkelform det är ett härligt sätt att utvecklas tillsammans med andra. Idag var det dags att ännu en politiker skulle grillas. Ni skall veta att det ställdes alla möjliga frågor. I gruppen handlar ofta om att man inte vill bli diskriminerad eller särbehandlad. Man skall bli respekterad som man är. När jag har träffat gruppen så får jag en massa energi till annat. Vem har rätt att sätta gränser?


tisdag 6 april 2010

Ingen vår än!


Nu kan jag summera påsken. Alldeles för mycket mat och godis. Det var nog den kallaste Påsken jag upplevt på många år. Men någon sa till mig att våren kommer först 14 april det är nästa onsdag. Mycket gäster har passerat vårat hem. Trevligt har vi haft. Hunnit med och 2 DVD filmer. Det var evigheter sedan vi gjort det. Moa har träffat sina älskade kusiner hon har 3 stycken. Men en av dom är 30 år så det blir mest storasyster som träffar henne. I söndags var vi på Vallby och tittade på alla djuren. Roligt att det blir fler djur där. Och jättefina skyltar finns det också. Ni som inte varit på Vallby på ett tag jag rekommenderar ett besök där. Några av djuren har ungar nu!