torsdag 14 april 2011

Lite lagom ovanlig


Sitter på tåget och läser min nya bok. "Lite lagom ovanlig" precis som våran Moa är. Den handlar om att vara förälder till barn med funktionsnedsättning. Någa citat från boken "De vet så mycket om allt" Jag känner vad som är bäst för oss! Jag är en kompetent förälder som kan ta ansvar för mitt eget barn! (detta stämmer in på alla föräldrar men ofta får vi veta av experter dom vet bättre vad som är bäst)
Ett av det bäst citatet än så länge "Jag önskar att verkligen att ALLA barn blev välkomnade till världen som det är" Att ALLA barn möttes av samma respekt och kärlek av sina anhöriga och nätverk. Våra liv är en ständig berg och dalbana. "Dessutom är jag trött på att höra att barn med funktionsnedsättning mår bäst av att umgås med vanliga barn. Vadå vanliga? Är det ett B-alternativ att ha kompisar som har funktionsnedsättning? Man måste stå i ständig beredskap att ta strid.
Jag tycker ni skall läsa den.

måndag 11 april 2011

Vår?


Kan man säga att våren har kommit? Idag hade vi 18 grader ute såg jag en hel del som redan klätt sig i kortbyxor, kjolar och bara ben. Men det brukar ju komma ett bakslag med snö. Kanske lagom till Påsk! Förra veckan var jag och tittade på Glad Hudik med Elvis föreställningen. Har ni inte sett föreställningen så passa på det finns biljetter till Globen i höst. Kolla på Ticnet. Absolut sista föreställningarna!! På lördag är det dags för Kundkväll på hos ICA MAXI dom bjuder på en föreställning med delar av musicalen "MAMMA MIA" vi har två biljetter. Idag tyckte Moa att pappa skulle följa med henne. Vi får väl se vad som händer.....